Světová špička v oboru manažerských dovedností, Brian Tracy, přednášel poprvé v Praze

Čeští podnikatelé a manažeři měli poprvé příležitost vidět naživo v současnosti nejuznávanějšího business experta Briana Tracyho.

První a jediné vystoupení Briana Tracyho v České republice se uskutečnilo 24. 11. 2010. V kongresovém sále Clarion Congres Hotel Prague se ho zůčastnilo přes 500 posluchačů. Jeden z nejlepších světových řečníků a školitelů v oblasti osobního rozvoje a manažerských dovedností přijel na pozvání společnosti Broker Consulting.

Pražské vystoupení Briana Tracyho bylo zaměřeno na nejnovější trendy v oblasti timemanagementu, osobního rozvoje manažerů a zvyšování osobní efektivity včetně odhalení nejužitečnějších návyků úspěšných lidí. Účastníci semináře získali jedinečné know-how, jak zacházet se svým časem, vycházející z dlouholetých Brianových zkušeností z podnikání a také z jeho konzultační spolupráce s Top manažery největších světových společností.

S nápadem pozvat tohoto špičkového lektora a řečníka přišel generální ředitel Broker Consulting Petr Hrubý. „Chceme našim konzultantům a manažerům poskytovat nejlepší knowhow a vzdělání. Proto jsme pozvali do Prahy absolutní světovou špičku Briana Tracyho," uvedl.

Brian Tracy při svých přednáškách, stejně jako ve svých knihách, používá velmi konkrétní a aplikovatelné návody pro zefektivnění vedení firem a organizace práce manažerů a obchodníků. Účastníkům semináře vysvětlil problematiku úspěšného obchodu a podnikání v kontextu psychologie, filozofie i aktuálního dění v ekonomice.

Kdo je Brian Tracy

Brian Tracy je předseda představenstva a generální ředitel společnosti Brian Tracy International, která se specializuje na školení a rozvoj jednotlivců a organizací. Patří k nejlepším řečníkům, školitelům a vedoucím seminářů na světě. Brian Tracy poskytl své konzultační služby více než 1 000 společnostem a přednášel více než 5 milionům lidí na více než 5 000 vystoupeních a seminářích v USA, Kanadě a 54 dalších zemích po celém světě. Trénuje Top manažery a obchodníky nejziskovějších společností světa, jako jsou například IBM, Ford, Federal Express, Hewlett Packard a další.

Jako řečník a vedoucí seminářů přednáší každoročně 250 000 lidem. 30 let se věnuje studiu, výzkumu, psaní a přednášení v oblasti ekonomie, historie, obchodu, filozofie a psychologie.

Patří k nejlépe se prodávajícím autorům 70 knih, které byly přeloženy do 38 jazyků. Do českého jazyka byly přeloženy jeho knihy: Snězte tu žábu, Jak mnohem lépe prodávat, Jak úspěšně řídit firmu a Jak udělat dojem a přesvědčit. Všechny 4 tituly se v České republice staly bestsellery a některé z nich jsou v současné době beznadějně vyprodány.

Brian je autorem a producentem více než 400 učebních audio a video programů, včetně celosvětového bestselleru Psychology of Achievement (Psychologie dosahování výsledků), který byl přeložen do 27 jazyků. Přednáší firemním  zákazníkům a veřejnosti na témata týkající se osobního a profesního rozvoje.

Mezi jeho posluchače patří i manažeři a pracovníci největších amerických podniků. Brian Tracy má za sebou úspěšnou kariéru v obchodě a marketingu, investování, developerství a syndikování nemovitostí, importu, distribuci a manažerském poradenství. Jako poradce pracoval pro podniky s hodnotou jmění několika miliard dolarů na důležitých zadáních v oblasti strategického plánování nebo organizačního rozvoje.