Rozhovor s Petrem Hrubým

Na internetových stránkách BeOK.cz si můžete přečíst rozhovor s generálním ředitelem a předsedou představenstva  Broker Consulting, a. s., Petrem Hrubým, o tom, jak před 13 lety založil tuto společnost, s jakými ambicemi tehdy začínal podnikat, jak si vybírá lidi ke spolupráci i o tom,  jak vidí Broker Consulting za 10 let.

Když před třinácti lety založil Petr Hrubý společnost Broker Consulting, začínal v kanceláři o rozloze dvacet čtverečních metrů v centru Plzně. Věřil své vizi, že z jeho firmy jednou vyroste jeden z nejvýznamnějších hráčů na českém trhu finančního poradenství. Jeho vize se naplnila. V letošním roce plánuje Broker Consulting obrat 700 milionů, má klientská centra a kanceláře po celém území Čech a Slovenska a ty nejlepší konzultanty, kteří díky špičkovým finančním službám bezkonkurenčně zvítězili v testu iniciovaném nezávislými odbornými servery. Rozhovor s Petrem Hrubým si můžete přečíst zde.

V souvislosti s výsledky největšího testu finančních poradců (viz články na serverech mesec.cz, financninoviny.cz, iDnes.cz, poradci-sobe.cz a dalších) byl uveřejněn rozhovor s Petrem Hrubým o finanční gramotnosti Čechů také v deníku Právo a na serveru novinky.cz pod názvem Na trhu uspějí jen ti, kdo myslí na klienty.