Největší OK POINT najdou klienti v nové čtvrti Waltrovka v Praze

V nově vznikající čtvrti Waltrovka v Praze 5, která nahradila areál zchátralé továrny, otevřely v dubnu Broker Consulting a mBank dosud největší OK POINT. Na pobočce mohou nejenom obyvatelé čtvrti a přilehlého okolí pohodlně vyřešit finance i reality spolu.

„Otevření OK POINTu na Waltrovce mne obzvláště těší, protože se jedná o třetí pobočku úspěšné Jitky Přibylové, naší zatím jediné franšízantky, která provozuje více než jeden OK POINT,“ uvádí Radim Štantejský, manažer projektu OK POINT z Broker Consulting, a dodává: „V dohledné době bychom ale počet franšízantů, kteří budou provozovat více než jeden OK POINT, měli zvýšit. Bratři Aleš a Marek Berbrovi svůj třinecký OK POINT rozšíří o provozovnu ve Frýdku-Místku.“

Pobočka OK POINT Waltrovka se nachází v areálu bývalé továrny Waltrovka, kde v posledních letech vznikla moderní čtvrť s kancelářskými a rezidenčními budovami. Franšízantkou je Jitka Přibylová, oblastní ředitelka Broker Consulting a provozovatelka OK POINTů v Praze v Klimentské ulici a na Rohanském nábřeží. Pobočka na Waltrovce se může pochlubit jedním unikátem, jedná se zatím o největší OK POINT z celé franšízové sítě. Je vybavena moderními technologiemi, dvěma privátními zónami a vkladomatem s provozem 24 hodin, 7 dní v týdnu. Klientům budou k dispozici čtyři finanční konzultanti. Dostupná je z nedaleké stanice metra Jinonice, autobusem či vlakem a také díky blízkosti dopravních tepen i vozem.

„Moderní a digitální technologie jsou pro Broker Consulting základem, na OK POINTech pracujeme on-line na tabletech, bez zbytečného papírování. Pilířem je aplikace Brok, která klientům pomáhá pochopit, o čem je Finanční plán Broker Consulting. Přináší zákaznický zážitek. Klient si díky ní umí představit, jaký bude výsledek našeho plánování za desítky let,“ vysvětluje franšízantka Jitka Přibylová.

OK POINT Praha Waltrovka

adresa: Budova Mechanika 2, Walterovo nám. 329/3, 158 00  Praha

otevírací doba: PO, ST – 9.00 až 18.00, ÚT, ČT – 9.00 až 17.00, PÁ – 9.00 až 16.00

vkladomat: non-stop

OK POINTy jako fenomén v rámci finančního trhu v České republice

Franšízová pobočka OK POINT je místem, ve kterém mohou lidé sjednávat produkty a služby různých bank i pojišťoven a řešit realitní služby, aniž by museli navštěvovat několik různých filiálek. Jedná se o unikátní místo, jehož cílem je usnadnit klientům život a ulehčit jim orientaci v nepřeberném množství nabízených služeb. Propojuje se zde finanční plánování, bankovnictví s nízkými poplatky, dokonce i realitní služby. Tou nejpodstatnější výhodou OK POINTu je pak možnost sjednat si produkt nebo službu na míru v rámci aktuální nabídky finančních institucí, a to za nejvýhodnějších podmínek na trhu.

Díky lidskému přístupu ke klientům, diskuzi nad jejich přáními a plány a šíří poskytovaných služeb se OK POINTy staly jedním z nejrychleji rostoucích franšízových konceptů na tuzemskám trhu. Výhodou je také vstupní investice v maximální výši 1,5 milionů korun, která je mnohonásobně nižší než u populárních franšíz z oblasti gastronomie. Svou roli hraje i prestiž finančního odvětví, která oslovuje zejména stávající úspěšné podnikatele či vrcholové manažery z korporací hledající druhou kariéru. Příležitost pro otevření OK POINTu z hlediska dlouhodobého strategického rozvoje jsou nyní ve městech Praha, Příbram, Hodonín, Břeclav, Chrudim, Žďár nad Sázavou, Havířov, Čáslav, Kutná Hora, Třebíč, Tábor, Písek, Klatovy, Rokycany, Rakovník, Cheb, Aš, Kadaň a Vsetín.

Více o OK POINTech na www.okpointy.cz.