Broker Consulting pořádal dětský den v centru Loun

Otevření nových kanceláří spojila společnost Broker Consulting s oslavami dne dětí. Vedle atrakcí pro děti a rozdávání balonků a perníčků bylo možné si při této příležitosti prohlédnout nové prostory kanceláří finančních poradců, které jsou k dispozici lounské veřejnosti od května 2010.

V samém centru Loun, kousek od Mírového náměstí, na adrese Beneše z Loun 138 mohou obyvatelé Loun ve všedních dnech od 9 do 16 hodin využívat služeb nezávislých finančních a hypoteční konzultantů. Je možné se na ně obracet s dotazy týkajícími se rodinných financí, financování koupě nemovitostí nebo staveb a všech typů pojištění.

„V naší praxi se velmi často setkáváme s tím, že lidé nemají přehled o svých rodinných financích, nejsou zvyklí plánovat, využívají nevýhodné finanční produkty, jako jsou například spotřebitelské úvěry a zbytečně se pak zadlužují. V našich kancelářích pracují vysoce kvalifikovaní nezávislí finanční konzultanti, kteří dokáží objektivně posoudit, které produkty jednotlivých bank, resp. pojišťoven, jsou výhodné, a které už ne. Zároveň jsme schopni dát každému individuální doporučení, jak může naložit se svými úsporami, popř. jakým způsobem si tvořit finanční rezervy do budoucna," uvedl oblastní ředitel společnosti Broker Consulting Václav Vích.

Společnost Broker Consulting působí na českém trhu od roku 1998 a patří mezi pětici nejvýznamnějších finančněporadenských firem v Čechách.