29. OK POINT se nachází v Praze 3

U frekventované křižovatky ulic Jeseniova a Jana Želivského v Praze 3 Žižkově se nachází 29. otevřený OK POINT, pobočka finančně-poradenské společnosti Broker Consulting a retailové mBank, kde se na jednom místě řeší finance, bankovní a realitní služby. Franšízantem je regionální ředitel senior Broker Consulting Michal Koubek.

„OK POINTu je umístěný na rohu dvou rušných ulic a velkém dopravním uzlu, je tedy pro naše klienty skvěle dostupný. Navíc jsme převzali prostory po pobočce jedné italské banky. Klienti tedy mají toto místo dlouhodobě spjaté s finančními produkty. Na OK POINTu ale naleznou daleko širší nabídku služeb od vytvoření komplexního finančního plánu, přes vkladomat až po realitní služby,“ komentuje otevření Michal Koubek, franšízant žižkovského OK POINTu.

Pobočka se nachází na rohu ulic Jana Želivského a Jeseniova v Praze 3. Kromě skvělé dopravní a pěší dostupnosti nabízí i možnost parkování v přilehlém okolí. Díky spolupráci s mBank mají klienti této banky možnost využít i vkladomatu s provozem 24 hodin sedm dní v týdnu.

OK POINT Praha 3

Jana Želivského 1859/29, Praha 3 –  Žižkov

otevírací doba: Po – Pá 9.00 až 17.00, v dohledné době prodloužení Po – St až do 18.00

vkladomat: non-stop

telefon: 273 136 631

e-mail: zizkov@okpointy.cz

OK POINTy jako fenomén v rámci finančního trhu v České republice

Koncept franšízových poboček OK POINT je místem, ve kterém mohou lidé sjednávat produkty a služby různých bank i pojišťoven a řešit realitní služby, aniž by museli navštěvovat několik různých filiálek. Jedná se o unikátní místo, jehož cílem je usnadnit klientům život a ulehčit jim orientaci v nepřeberném množství nabízených služeb. Propojuje se zde finanční plánování, bankovnictví s nízkými poplatky, dokonce i realitní služby. Tou nejpodstatnější výhodou OK POINTu je pak možnost sjednat si produkt nebo službu na míru v rámci aktuální nabídky finančních institucí, a to za nejvýhodnějších podmínek na trhu. Díky lidskému přístupu ke klientům, ochotě spolupráce a diskuzi nad jejich přáními a plány se může počet franšíz i nadále úspěšně rozrůstat.

Více o OK POINTech na www.okpointy.cz.